Selecteer uw taal

 

Ondersteuning bij digitale projecten

Kamp je met vragen of onzekerheden omtrent je digitale project? Onze experten bieden de juiste ondersteuning om de maximale waarde uit je project te halen. Evolynx ondersteunt je als onafhankelijke partner zowel tijdens de voorbereiding als tijdens de realisatie tot zelfs de oplevering van je project.

Een vliegende start!

Een digitaal project tot een succesvol einde brengen is niet vanzelfsprekend. Vanuit onze ervaring kennen we de grootste struikelblokken tijdens digitale projecten:

  • onvoldoende voorbereiding
  • onvoldoende focus
  • verschil in jargon zowel intern als tussen jezelf en je IT-partner

We zorgen voor een optimale voorbereiding en doorheen het hele traject ondersteunen we je in je relatie met je IT partner. We zorgen ervoor dat je op elk moment weet wat er van jou verwacht wordt en wat je zelf van de IT-partner kan verwachten.

 

Hoe gaan we te werk?

 

 

Om van de huidige situatie, de "AS IS", te groeien naar de gewenste toekomstige situatie, de "TO BE", moet er een ganse weg afgelegd worden. We starten met een goede voorbereiding, zodat de transitie zo vlot mogelijk verloopt.

 

Voorbereiding

Tijdens de voorbereiding focussen we niet op de software, maar op de huidige processen. We gaan dieper in op waarom bepaalde zaken zijn zoals ze zijn en duiden aan - op basis van onze ervaring - waar verbeteringen mogelijk zijn. Indien gewenst, zetten we ook de eerste stappen richting enterprise architectuur.

We kijken ook naar de toekomst: waar willen we met de organisatie naartoe? Hoe willen we onze processen organiseren? Samen met de AS IS analyse, vormt dit de basis voor het opstellen van de software requirements. De requirements worden eventueel gebruikt om geschikte software te kiezen, maar ze vormen vooral de basis van de scope van het project: wat zullen we realiseren?

Indien er nog geen software en/of IT-partner gekozen is, staan we jullie ook in die zoektocht bij zodat je de best passende software en partner op basis van de juiste criteria selecteert.

Realisatie

Tijdens de realisatie van je digitale project besteden we op elk moment aandacht aan change management. Zo helpen we een globaal draagvlak te creëren voor de nieuwe manier van werken.

Tijdens het project verbinden we je business, je IT-afdeling en je IT-partner met elkaar.

We assisteren bij volgende stappen:

  • Tijdens de blueprint workshops challengen we de voorgestelde oplossing van de IT-partner. We zorgen ervoor dat zowel de business, je eigen IT-team als de partner elkaar en de oplossing begrijpen.
  • We ondersteunen de voorbereiding van de datamigratie om je huidige data om te vormen naar het nieuwe formaat en op te laden in het nieuwe systeem.
  • Om de uitgewerkte oplossing van de IT-partner grondig te valideren, helpen we jullie bij de opstelling van end-to-end testscenario’s.
  • De IT-partner werkt meestal volgens het principe van "train de trainer". Wij helpen jullie trainers bij het opmaken en organiseren van trainingssessies om alle eindgebruikers klaar te stomen voor de nieuwe software.

Onze klanten

argos vzw
best bend
cvo miras
decospan
ecs
hemotech
marelec
picanol
proferro
psicontrol
vanheede