Selecteer uw taal

 

Office game

Wil je procesdenken in je bedrijf introduceren of stimuleren? Wil je je process owners warm maken om je business architectuur uit te werken? Dit game is het ideale startpunt!

Deze bedrijfssimulatie is een ervaringsgerichte training waarbij de deelnemers klantenorders in het kader van een fictief bedrijf moeten verwerken. Elke deelnemer krijgt een rol toegewezen, zoals verkoop, magazijn en klant. Iedereen krijgt werkinstructies voor zijn of haar rol (net zoals je die in het echte leven ook van je voorganger of collega's binnen het bedrijf krijgt).

Tijdens het spel worden typische inefficiënties van een kantooromgeving in de verf gezet.

Gaandeweg ondervinden de deelnemers hoe kleine veranderingen grote verbeteringen teweeg kunnen brengen. Anderzijds wordt ook duidelijk dat de voorgestelde wijzigingen niet altijd het beoogde effect hebben. Optimaliseren van je bedrijfsproces is een iteratief proces!

Door het spel te spelen ondervinden de deelnemers aan den lijve wat een proces is, worden ze ervan bewust hoe belangrijk processen zijn en hoe je die kunt visualiseren en optimaliseren. Het spel stimuleert kritisch nadenken over je proces en over welke veranderingen effectief waarde toevoegen.

Het office game vormt de perfecte introductie om te groeien naar een procesgerichte organisatie. Door de deelnemers warm te maken voor het concept van processen modelleren en optimaliseren, is er een snelle doorstart mogelijk voor een verder traject in je organisatie.

 

Praktisch:

  • Aantal deelnemers: 6 tot 8 personen
  • Duurtijd: 4 uur
  • Taal: Nederlands of Engels

Interesse? Contacteer ons voor meer info.

Onze klanten

argos vzw
best bend
cvo miras
decospan
ecs
hemotech
marelec
picanol
proferro
psicontrol
vanheede